888 501 101 | |||||||||||||||
Home | Reklama | FORUM | Kontakt | |||||||||||||||
INFORMACJE Z KRAJU • INFORMACJE ZE ŚWIATA • CIEKAWE PRODUKTY • TARGI VENDINGOWE • ABC VENDINGU • KATALOG FIRM • SYSTEM NAYAX | |||||||||||||||
POLSKA Płatność kartą bankową Klienci automatów vendingowych nie są skazani na transakcje gotówkowe CZYTAJ DALEJ --------------------------------------- ŚWIAT Vending po włosku We Włoszech funkcjonuje prawie 20 razy więcej automatów niż w Polsce CZYTAJ DALEJ --------------------------------------- TARGI VENDINGOWE Vendiberica 2015 Zdjęcia z III edycji hiszpańskich targów vendingowych CZYTAJ DALEJ REKLAMA |
Mleko w proszku Osilma Premium jest nowym, rewolucyjnym produktem przygotowanym specjalnie dla vendingu. Produkowane jest w Polsce wyłącznie ze świeżego mleka krowiego najwyższej jakości. Produkty tej klasy najbardziej doceniane są za granicą, jednak sytuacja zaczyna się powoli zmieniać. Szczególnie, że używanie w automatach naturalnego mleka w proszku nie musi być bardziej kosztowne niż stosowanie popularnych zabielaczy. W procesie produkcji mleko poddawane jest pasteryzacji i usuwany jest z niego tłuszcz. Następnie po zagęszczeniu przez odparowanie części wody, poddawane jest procesowi aglomeracji. Dzięki specjalnie dobranym parametrom aglomeracji, mleko uzyskuje unikalną strukturę i właściwości, tak by idealnie sprawdzało się w automatach vendingowych. Własności produktu końcowego uzyskiwane są wyłącznie dzięki odpowiedniemu doborowi parametrów obróbki, takich jak czas i temperatura. Mleko Osilma Premium nie zawiera żadnych dodatków czy sztucznych produktów. W rezultacie powstał zdrowy i naturalny produkt, który spełnia wysokie wymagania stawiane przez automaty vendingowe: swobodnie osypuje się w pojemniku, błyskawicznie rozpuszcza i tworzy gęstą piankę na powierzchni napoju. Konsystencja mleka gwarantuje maksymalną powtarzalność dawek niezależnie od ilości mleka w pojemniku. Naturalne mleko tańsze niż topping?Głównymi odbiorcami Osilma Premium są klienci z Niemiec, Francji, Holandii, Belgii i Wielkiej Brytanii, którzy doceniają jakość i naturalny smak mleka Osilma Premium. Polscy operatorzy ciągle jeszcze bazują na zabielaczach, ewentualnie toppingach. Jednak podczas targów vendingowych Eu'Vend 2015 w Kolonii zainteresowanie produktem wykazało również kilku operatorów z Polski.
Założenie, że naturalne mleko w proszku jest droższe niż zamienniki jest błędne. Dzięki wysokiej wydajności mleka Osilma Premium, czyli mniejszej dawce na kubek, okazuje się ono być tańsze od większości zabielaczy i toppingów. Przy tradycyjnej wielkości kubka 180ml wystarczy już od 2 do 4 gramów odtłuszczonego mleka w proszku Osilma Premium do sporządzenia kawy z mlekiem (dla cappuccino już od 5-ciu gramów)! Charakterystyka produktu
Informacje handlowe
Kontakt
|
Vending przyszłości Nowoczesne technologie i oczekiwania nowych pokoleń klientów automatów mogą na zawsze zmienić branżę. Zobaczmy jaki będzie vending jutra CZYTAJ DALEJ --------------------------------------- Zdrowy vending Moda na zdrowe odżywianie będzie wciąż rozwijającym się trendem. Dotyczy to również vendingu. Zobaczmy jak radzą sobie firmy w USA CZYTAJ DALEJ --------------------------------------- Vending po hiszpańsku 250 nowoczesnych automatów vendingowych na jednym tylko lotnisku w Madrycie. CZYTAJ DALEJ REKLAMA |
|||||||||||||
Home | Informacje z kraju | Informacje ze świata | Ciekawe produkty | Targi vendingowe | ABC vendingu | Katalog firm | Kontakt | |||||||||||||||
© Copyright 2013-2015 Portal Vendingowy | |||||||||||||||